Parantavan taiteen ry.

Yhteystiedot

Katuosoite
Postinumero
Kaupunki
Tampere, Helsinki
Puhelinnumero
+358503700623
Sähköposti
parantavataide@gmail.com

Osaaminen

Taidemuodot
Tanssi, Sirkus, Muu taide, Teatteri, Musiikki, Kuvataide
Maakunta
Pirkanmaa, Uusimaa
Kielitaito

Koulutus

Kokemus

Parantavan taiteen ry yhdistää eri alojen ammattilaisia ja opiskelijoita, jotka työskentelevät taiteen ja hyvinvoinnin edistäjinä yhteiskuntamme eri sektoreilla. Toimintamuotoina ovat perustoiminta, kurssit ja opetustoiminta, projektit, tapahtumat, tiedottaminen ja esittävän taiteen ryhmät.


Vuonna 2012 yhdistyksen toiminnan painopiste on LOISTE-projektissa. LOISTE:n tarkoituksena on tarjota luovaa, osallistavaa toimintaa eri-ikäisille ihmisille sosiaali-ja terveysalan laitoksissa ja
toimipaikoissa Tampereen alueella ja edistää siten osallistujien terveyttä, hyvinvointia, toimintakykyä ja osallisuuden tunnetta.

Projektin toteuttamisessa mukana on eri alojen ammattilaisia ja opiskelijoita, mm. kuvataiteen, tanssin, terveysalan, kasvatusalan, luovien terapioiden, kehollisen työskentelyn, teatterin ja draaman alueilta. Tekijät painottavat työssään taiteen, kulttuurin ja luovan työskentelyn voimaannuttavia vaikutuksia.
.

Referenssit

Selkokielinen osoite

 
http://www.sovellataidetta.fi/palveluntarjoaja/parantavataide

Viestit

Palvelut ja kohderyhmät

  • Asiakasryhmille
  • Yrityksille ja organisaatioille

Palvelutuotteet

Luovat menetelmät, henkilöstön koulutus, työpajat, työhyvinvointi, erityisryhmien luova toiminta, yhteisötaideproduktiot, esiintyvät ryhmät tilauksesta.

Muut palvelut

Kuvataide, tanssi ja somatiikka, tanssi-ja liiketerapia, sosiaalinen sirkus, Feldenkrais-menetelmä, pilates, jooga, Nia-tanssi, klovneria, soveltava draama.